Redesigning the Employee Engagement Journey, 2.Kesä

Case F-Secure:From Fellow Engagement Survey to the agile Fellow Engagement Journey – how to involve all to make it relevant?

f-securelogo-black

Miksi henkilöstötyytyväisyyskyselyissä mitataan 50-70 eri asiaa? Ovatko kysymykset tärkeitä? Mitä tuloksilla tehdään? Tarvitaanko koko kyselyä? Voisiko koko homman miettiä uusiksi?
Näin tehtiin F-Securella, jossa kaksi kyselyä (tyytyväisyysmittaus ja NPS-kysely) yhdistettiin ja vähennettiin kysymyksiä 75% aikaisemmasta.

Tule kuulemaan kuinka henkilöstön kanssa on yhteisesti määritelty mitä pitäisi kysyä henkilöstötyytyväisyysmittauksessa, kuinka hanketta on viety läpi ja millaisia tuloksia siitä on saatu, ja miten matka jatkuu…

Tervetuloa F-Securelle! Emäntänä toimii Agile HR Finland core jäsen Tiina Mehto. Kahvitarjoilu.
Tilaisuus pidetään suomeksi.

Aika:

Tiistaina 2.6 kello 14-16

Osoite:

Tammasaarenkatu 7, 00180 Helsinki
Ruoholahteen pääsee kätevästi metrolla ja tarvittaessa parkkipaikkoja löytyy joko Kaapelitehtaan vierestä tai kiekkopaikkoja lähiteiden varsilta.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset 28.5.2015 mennessä Eventbriten (linkki) kautta.
Ilmoittautumisiin on etuajo-oikeus Agile HR Finland Core jäsenillä (joiden nimet löytyvät tältä sivulta) 24.04.2015 saakka.
Verkoston jäsenille ilmoittautuminen avautuu 25.04.2015


Tell others, too!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!