Ketterät Keskiviikot 2.SEP

Tätä on odotettu!

Agile HR Finlandin ketterät keskiviikot auttavat sinua pääsemään ketterän ajattelun ytimeen kiinni. Ketterät keskiviikot ovat HR-ammattilaisille tarkoitettu meetupien sarja syksyllä 2015 – keväällä 2016 (pääkaupunkiseudulla). Tavoitteena on oppia ja laajentaa ketterää ajattelua, oppia sitä ja pohtia käytännön sovelluksia HR:ään.

Teemoina on ketteryyden perusteet, esiteltyinä Suomen ketterän kärjen toimesta.
Lean, Agile, Scrum, Kanban, UX/UI ajattelu, Agile coaching, Agile leadership/johtoryhmät, Ketterä myynti ja osto, Agile mittarit, Lean startup, Design thinking, Ketteryyden skaalaamiseen liittyvät asiat.

Teema:
2.9.2015 ketterän keskiviikon teemana on AGILE (ketterän ajattelun perusteet) ja sen esittelee Wunderkrautin Suomen toimitusjohtaja Joonas Kiminki.

Paikka:
Hostina toimii Alma Media ja Heini Heikkilä. (Iso kiitos hostille maksuttoman tapahtuman mahdollistamisesta!)

Kohderyhmä:
Osallistujana on HR-ammattilainen, jolla EI ole ketterästä toiminnasta kokemusta. (Tilaisuudet eivät ole IT-/agile ammattilaisille tarkoitettuja). Järjestäjät pidättävät oikeuden varmistaa, että paikalla on kohderyhmään kuuluvia.

Aikataulu:
8.30 Aamukahvit ja sämpylä (ei erikoisruokavalioita). Olethan paikalla 8.30, kiitos!
8.45 AGILEn perusteet ja ajattelumallit
10.00-10.15 Tauko
10.15-11.00 Fasilitoitu keskustelu – mitä tämä HR:lle tarkoittaa? Mitä meinasit tehdä asialle?

Liput:
Liput ovat maksuttomia. Varaamalla lipun sitoudut maksamaan 100 EUR no-show maksua ellet ilmestykään paikalle, etkä ole muistanut perua paikkaasi. Jos liput ovat loppu, voit ilmoittautua stand-by listalle (lipputyyppi).

Varaa lippusi tästä, Eventbrite.

Lämpimästi tervetuloa!

Agile HR Finland -verkosto


Tell others, too!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!