Ketterä keskiviikko – Kognitiivinen analytiikka (HR:ssä)

Vuoden ensimmäinen ketterä keskiviikko alkaa moderneissa tunnelmissa. Nyt jos koskaan kannattaa olla hereillä, sillä näin ajankohtaista dataan ja analytiikkaan pureutuvaa settiä et helpolla löydä!

Digitalisaatio etenee kaikilla toimialoilla ja keskeinen osa ilmiötä on big data ja analytiikka. Uusimpana trendinä on kognitiivisen tietojenkäsittelyn ja keinoälyn soveltaminen liiketoiminnassa. Millaisia uudenlaisia mahdollisuuksia kognitiivinen analytiikka luo henkilöstöhallinnolle? Miltä tulevaisuus näyttää? Kuka (mikä) on Watson ja miksi sinun (henkilöstö)johtajana tulisi tutustua Watsoniin? Osallistumalla saat hyvän intron siitä mihin sinun johtajana, IT- ja HR-ammattilaisena hyvin pian tulee osata ottaa kantaa.

Tule mukaan niin saat kokonaiskuvan mistä on kyse käytännön esimerkein höystettynä. Jouko Poutanen IBM:ltä johdattaa meidät aiheeseen HR-esimerkein.

Aika: Keskiviikko 3.2.2016  klo 8.30-11.00 (olethan paikalla klo 08.25)

Paikka: Hostina toimii Recruitby.net (Ari Beilinson)

Osoite: Töölönlahdenkatu 3 B, 3 kerros.

Paikkavaraukset Eventbriten kautta, nopeat syövät hitaat periaatteella. Muistathan estyessäsi peruuttaa lipun (peruuttamattomasta paikasta veloitetaan 100 EUR + ALV).

Lämpimästi tervetuloa!

Agile HR Finland verkosto

Tell others, too!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!