Agile HR Finland X-mas party 12.DEC2014 Open event

Agile HR Finland pikkujoulut järjestetään hyväntekeväisyystempauksena perjantaina 12.12.2014 – Aloitamme sählyottelulla ICEHEARTS-joukkuetta vastaan. (kts. www.icehearts.fi)
Ottelun jälkeen tarjoamme Iceheartsin junnuille vastapäisessä Hesessä burgeriateriat. Hankimme hesen lahjakortteja, joilla mukana olevat aikuiset voivat maksaa, Icehearts-joukkue saa viettää keskenään mukavaa aikaa perjantai-iltana. Jatkamme kuitenkin itse suoraan matsista johonkin saunaan, drinksuille ja syömään, pöytävaraus on klo 19.00 Shanghai Cowboy -ravintolassa (Aleksanterinkatu). Tervetuloa mukaan!

If you speak English, consider this a tricky pre-task to figure out where the party is the 12 Dec. 2014. You are welcome to join, but first you must figure this out!

Mikäli ihmettelet, että eihän tällaiseen voi osallistua, kun tämähän on vain “Linked In” verkosto, niin arvioi tilannetta uudelleen. Me ollaan ihan olemassa, tehdään asioita yhdessä, ja halutaan sinut mukaan. 🙂 Mikäli et kuitenkaan pääse mukaan, voit mielellään tukea tempausta 5 EUR tai 10 EUR maksulla (Hallivuokran pieni osuus ja heseaterioita Iceheartsin pelaajille).

The most non-trendy "X-mas party" pic found on Foter.

The most non-trendy “X-mas party” pic found on Foter.

Otteluun kokoontuminen klo 14.40

Koonnumme 12.12.2014 Helsingin Urheilutalolle (Helsinginkatu 25, 00510 Helsinki) klo 14.40 vaihtamaan urheilukamoja ylle (pukkarit sekä naisille, että miehille), ja nostattamaan otteluhenkeä.
Halliaika/ottelu alkaa klo 15.00, jolloin kokoamme sählykaukalon, ja pelaamme 40 min mittaisen sählymatsin (20 + 20) Iceheartsin valitsemaa junnujoukkuetta vastaan. Halukkaat voivat pelata iceheartsin t-paidoissa (25 EUR/kpl), muut mustassa t-paidassa. Mailoja saamme lainaksi tarvittaessa, ja pelikunnon ei tarvitse olla mitenkään kova – tarvitsemme joukkueen kasaan, joten ilmoittauduthan hauskanpitoon!

Blogi

Jaattehan Jaanan oivaa blogikirjoitusta omissa kanavissanne:
http://www.agile4hr.com/2014/11/11/agile-hr-finland-jalompien-pikkujoulujen-puolesta/

Ilmoittautuminen

Pikkujouluihin ilmoittaudutaan viimeistään 1.12.2014, mailaa jaana.kettunen@riffing.fi
Ilmoita miten pääset mukaan seuraavista vaihtoehdoista: (pelaavat osallistujat etu-ajo-oikeutettuja, mikäli paikat loppuvat kesken, max 20)
– ottelu
– ottelu + sauna
– ottelu + sauna + illallinen
– sauna + illallinen, (ps. ellet halua pelata, olet tervetullut otteluun kannustamaan)
– illallinen
– tulen vain Shanghai Cowboyhin hengaamaan ja tapaamaan cooleja ihmisiä
– en pääse mukaan, mutta haluan osallistua hallivuokran (60 EUR) + burgeriaterioiden kustannuksiin, ja maksan 5/10 EUR kannustusmaksuna.

Kustannukset

Kustannukset ovat henkilökohtaisia (ei mene minkään yrityksen kautta, ellei joku teistä halua sponssata tätä). Kustannukset jaetaan ja pyydetään maksettavan erikseen ilmoitettavalle Cayman saarilla sijaitsevalle tilille ETUKÄTEEN, ilmoitamme myöhemmin minkä summan jokainen maksaa (jaettavia kustannuksia tulee siis hallivuokrasta, heseaterioista ja mahdollisesti saunasta (ehkä noin 20 EUR/hlö), saat tämän lisäksi kustantaa juomisesi ja syömisesi.

Jos et pääse mukaan tapahtumaan, Iceheartsia voi tukea muutenkin levittämällä sanaa järjestöstä, sen tapahtumista ja erilaisista tukimuodoista somessa. Ja ainahan voit ostaa pelkän Icehearts-paidan, -lippiksen tai -pipon.

Tervetuloa!

Jaana Kettunen ja Riina Hellström
Agile HR Finland psta

Tell others, too!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!