Agile HR Finland & disruptive practices – 14 JAN 2015

AGILE HR Finland ja Disruptiiviset organisoitumisen tavat

Tervetuloa tuulettamaan ajatuksiasi virkeänä uuteen vuoteen siirtyneen Agile HR Finland verkoston kanssa! Olemme modernien organisoitumisten teemojen äärellä, ihmisten kesken jotka eivät vaan puhu, vaan tekevät!

Vincit logo

Case Vincit Oy – No Managers

Mitä tapahtuu, kun organisaatiossa luovutaan kokonaan hallinnollisesta esimiestyöstä? Suomen paras työpaikka Vincit Oy lähti vuosi sitten tutkimaan tätä skenaariota ja päätyi sen myötä vahvistamaan sekä henkilöstötyytyväisyyttä että yrityksen taloudellisia lukuja. Tammikuun Agile HR -tapahtumassa Vincit Oy:n henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen kertoo, miten projekti konkreettiseti eteni ja mitä haasteita sen myötä jouduttiin ratkaisemaan. Lisätietoa projektista voi lukea Vincit Oy:n blogista utopiavincit.com.


Fingertip logo

Case Fingertip Oy – Social decisionmaking

Jakaminen, vastuullisuus, läpinäkyvyys, vastavuoroisuus ja olettamus, että ihminen tekee parhaansa kun hänelle annetaan siihen todellinen mahdollisuus. Näille arvoille Fingertip on rakennettu. Fingertipin perustaja Jaakko Pellosniemi avaa ajatteluamme sosiaalisesta päätöksenteosta.

Vaatimattomasti ajattelemme intohimon kuuluvan itseoikeutetusti työntekoon – ja intohimon syntyvän yhdistelmästä merkitystä, vaikuttamismahdollisuutta ja vuorovaikutusta. Sosiaalinen päätöksenteko on tietoa ja osaamista sosiaalisessa kontekstissa hyödyntävä lähestymistapa joka tuottaa näkemystä ja aikaista sitoutumista organisaation päätöksentekoon. Päätöksenteko on organisaation menestymisen ytimessä.

Aikataulu

12.45 – 13.00        Tervetuloa + kahvi & tee + suupala

13.00 – 14.00        Case Vincit Oy: Johanna Pystynen – No Managers

14.00 – 14.30        Fasilitoitua keskustelua , Q&A Johannalta

14.30 – 14.45        Digi- ja biotauko

14.45 – 15.15        Case Fingertip Oy: Jaakko Pellosniemi – Social Decision-making

15.15 – 15.45        Fasilitoitua keskustelua , Q&A Jaakolta

Liput: Eventbritestä (linkki). Paikkojen varaukseen on etuajo-oikeus Agile HR Finland Core-jäsenille 22.12. saakka, jonka jälkeen liput avataan avoimeen varaukseen koko verkostolle (mikäli kuulut Agile HR Finland core-ryhmään nimesi on tällä sivulla). Varaa paikkasi pian (max 30), tapahtumamme ovat olleet loppuun varattuja.

Lisätiedot tai yhteys:  Riina Hellström   at   extemporea.com

Paikka:

Fingertip kartta

Telakkaranta,
Wärtsiän vanha telakka-alue

Fingertip Oy,
Telakkakatu 8 R 14


Tell others, too!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someonePin on PinterestShare on Google+

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!